Často kladené otázky

Ak ťa nebaví ručné rozpočítavanie účtov a máš už plné zuby hromadenia papierových blokov, tak Spliti je aplikácia presne pre teba. Jednoducho pridaj/naskenuj bloky, pozvi priateľov a po výbere položiek urobí Spliti všetko za teba.

Udalosť predstavuje miesto, kde sú nahrané všetky bloky, kde môžeš pozvať svojich priateľov a rovnako miesto kde nájdeš všetky potrebné informácie ohľadom cien položiek, výberov položiek a vyúčtovania.

Udalosť sa automaticky archivuje po jej vyúčtovaní administrátorom a zároveň po vyrovnaní dlhov medzi všetkými členmi udalosti.

V takomto prípade jednoducho ťukni na tlačidlo ‘Povoliť výber’ a pokračuj vo svojom výbere.

Po presmerovaní do skenu jednoducho stlač tlačidlo ‘Nemám QR kód’, vypíš potrebné informácie a nahraj blok do udalosti.

V každom bloku, ktorý bol nahraný do udalosti tebou, uvidíš tlačidlo ‘Pridať fotografiu’, ktorým jednoducho odfotíš blok alebo pridáš obrázok z galérie.

Ak udalosť bola vyúčtovaná a nachádzali sa na jej blokoch nevybrané položky, tak bude cena týchto položiek rovnomerne rozpočítaná medzi všetkých členov udalosti. Vyúčtovanú udalosť už nemožno upravovať.

V podrobnostiach platieb, ktoré nájdeš v udalosti, nájdeš pri každej nezrealizovanej transakcii Payme link pre rýchle a jednoduché uhradenie platby.

Detail platby sa všetkým členom udalosti sprístupní až po vyúčtovaní udalosti administrátorom.

Na základe IBANu ti Spliti po výbere položiek dokáže vygenerovať link na uhradenie platby priateľovi, ktorý za účet zaplatil. Tento link ťa presmeruje do tvojej bankovej aplikácie, kde platbu jednoducho uhradíš. Najprv si však musíš do profilu pridať svoj IBAN.